Συμβουλές και μυστικά για τα μαλλιά σας

0
141

Συμβουλές και μυστικά για τα μαλλιά σας

Δεν ξέρετε πώς να βάλετε λίγο κερί;  Το μόνο που καταφέρνετε με το πιστολάκι είναι να ζεστάνετε τα μαλλιά σας και όχι να τους δώσετε όγκο; Μην απελπίζεστε, υπάρχει ελπίδα.

Μαλλιά με όγκο στην κορυφή και το πίσω μέρος του κεφαλιού για όλες!

Σκεφτείτε τον όγκο! Ανεξάρτητα από το στυλ μαλλιών σας, τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας πρέπει να έχουν αρκετό όγκο. Πώς μπορείτε όμως να κρεπάρετε τα μαλλιά σας χωρίς να καταλήξετε με αυτή την αστεία φωλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας;

Η τεχνική για τέλειο κρεπάρισμα

Τα επίπεδα μαλλιά χρειάζονται βοήθεια για να αποκτήσουν όγκο για ένα ωραίο στυλ μαλλιών.

Πάντοτε να θυμάστε: Μην κρεπάρετε υπερβολικά το πάνω τμήμα των μαλλιών σας. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε ένα αχτένιστο και απεριποίητο look.

Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν μαζέψετε τούφες από τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και κρεπάρετε τα μαλλιά από κάτω με ελεγχόμενο τρόπο.

Πριν χτενίσετε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού ξανά στη θέση τους, βάλτε ελάχιστη ποσότητα σπρέι μαλλιών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε πάλι λίγο σπρέι μαλλιών ή λακ για το τελείωμα για να βεβαιωθείτε ότι το κόλπο σας δε θα αποκαλυφθεί.

Δώστε στα μαλλιά σας τις σωστές καμπύλες

Τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας θα γίνουν υπέροχα πάρα πολύ γρήγορα αν τα χτενίσετε με μια στρογγυλή βούρτσα ή αν χρησιμοποιήσετε μεγάλα ρόλεϊ.

Για περισσότερο κράτημα, βάλτε λίγο αφρό ή τονωτική λοσιόν στεγνώματος στη βάση από δύο ή τρεις τούφες από τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας και τυλίξτε τα προς τα πάνω σε μια στρογγυλή βούρτσα ή ρόλεϊ.

Τώρα, ρίξτε ζεστό αέρα με το πιστολάκι στις τυλιγμένες τούφες για μερικά λεπτά. Αφήστε τα τυλιγμένα μαλλιά να κρυώσουν για πέντε λεπτά και στη συνέχεια, βγάλτε προσεκτικά τη βούρτσα ή τα ρόλεϊ.

Αφήστε τα τυλιγμένα μαλλιά να κρυώσουν για λίγο ακόμα και στη συνέχεια, βουρτσίστε χωρίς πολλή δύναμη. Βάλτε λίγο ακόμα σπρέι μαλλιών στις ρίζες από τις τούφες αν θέλετε περισσότερο κράτημα.