Κοτσίδα Και Τράβηγμα Μαλλιών

0
1468
Η Τριχόπτωση από κοτσίδα, και τράβηγμα μαλλιών

Η Τριχόπτωση από κοτσίδα, και τράβηγμα μαλλιών παρουσιάζετε συχνά στης γυναίκες

Η Τριχόπτωση από κοτσίδα, και τράβηγμα μαλλιών

Το χτένισμα τις κοτσίδας  είναι πολλή διαδεδομένο, και μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό σας όλες τις ώρες τις ημέρας ακόμα και τις νύχτες.
Είναι  πρακτικό  γρήγορο,  και  δίνει ένα styling εντυπωσιακό.

Όπως με το χτένισμα, το στέγνωμα και τις κοτσίδες, αν τραβάτε συχνά τις τρίχες των μαλλιών (πχ από αμηχανία ή από άγχος ή από συνήθεια), τότε προκαλείτε μεγαλύτερη τριχόπτωση.

Το τράβηγμα φέρνει επίσης μεγάλο αριθμό των θυλάκων των τριχών σε φάση ηρεμίας, επιστημονικά γνωστή ως telogen effluvium, επιταχύνοντας το πόσο γρήγορα οι τρίχες πέφτουν ακόμα και με ένα απαλό χτένισμα/βούρτσισμα ή λούσιμο.

Κάθε φορά που με ένα λαστιχάκι πιάνετε τα μαλλιά σας σε κοτσίδα, ασκείτε πίεση και σπάνε πολλές τρίχες. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιον τρόπο να στέκονται τα μαλλιά σας χωρίς να τα δένετε πολύ δυνατά, ειδικά τις ώρες που είστε στο σπίτι και η εμφάνισή σας παίζει μικρότερο ρόλο.

Η Τριχόπτωση από κοτσίδα, και τράβηγμα μαλλιών

Η υπερβολική θερμότητα στην τρίχα την κάνει να αφυδατώνεται και να σπάει. Πάντα να εφαρμόζετε ειδικά σπρέι με ευεργετικά έλαια πριν τη χρήση σίδερου ισιώματος.

Το πιάσιμο των μαλλιών δίνει μια πολλή ωραία αίσθηση ελευθέριας και κίνησης τις γυναικάς αλλά θέλει και την προσοχή του.

Tips:
1..Mην χρησιμοποιείτε για πολλή μεγάλο διάστημα τα μαλλιά σας τραβηγμένα πίσω.
2.Aποφύγετε τα σφιχτά λαστιχάκια γιατί τραυματίζουν τα μαλλιά και δημιουργούν μέχρι και κόψιμο των μαλλιά σας.
3.Μην βάζετε το λαστιχάκι πολλή κοντά στο κεφάλι σας ,αλλά αφήστε την την κοτσίδα λίγο χαλαρή έτσι ώστε να μην είναι πολλή τεντωμένα τα μαλλιά.
4. Μην αφήσεις το λαστιχάκι να είναι εμφανές,  αλλά   πάρε μια λεπτή τούφα  μαλλιών από την κοτσίδα σου και τύλιξέ την γύρω από το λαστιχάκι.

Το 40% των ανθρώπων που έχουν προσωρινή ή χρόνια απώλεια μαλλιών είναι γυναίκες.

Μερικές έχουν αραίωση σε όλο το κεφάλι  ενώ άλλες βλέπουν τη χωρίστρα να διευρύνεται.

Η Τριχόπτωση από κοτσίδα, και τράβηγμα μαλλιών