Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018

0
903

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

Έχουν ως βασικό τους στοιχείο το φυσικό, απλό, ρομαντικό, ανέμελο και πλούσιο look. Με κορυφαία επιλογή τις αλογοουρές κάθε τύπου, τα χτενίσματα της εποχής είναι εύκολα για να δημιουργηθούν.

  1. Ψηλή αλογοουρά

Μπορεί η ψηλή αλογοουρά να είναι ένα από τα πιο απλά, καθημερινά και γρήγορα χτενίσματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι και πολύ εντυπωσιακό. Έτσι θα ήταν κρίμα να μην ήταν και πάλι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018.

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και μπορεί να αποτελέσει μια υπέροχη ιδέα ακόμη και για τις business women.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

  1. Χαμηλή αλογοουρά

Μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για χτενίσματα αυτή την εποχή αποτελούν και οι χαμηλές αλογοουρές. Oι χαμηλές αλογοουρές είναι εντυπωσιακές και πάρα πολύ εύκολες στην δημιουργία τους.

Επιλέξτε να κάνετε μια χαλαρή και ανέμελη χαμηλή αλογοουρά ή μια πιο σφιχτή, με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και θα είστε trendy.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

  1. Αλογοουρά που διπλώνει στο τελείωμα

Αν έχετε μακριά μαλλιά και έχετε βαρεθεί τους κότσους και τα updo, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την αλογοουρά που διπλώνει στο τέλος της.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 που μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα μόνη σας.

Απλά πιάστε μια αλογοουρά και στο τελευταίο γύρισμα του λάστιχου μην βγάλετε τελείως έξω τα μαλλιά σας, αλλά αφήστε τα να κάνουν ένα δίπλωμα.

Η αλογοουρά με δίπλωμα στο τελείωμα είναι πολύ κομψή και μοντέρνα και μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις σας.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

  1. Ανέμελα μαλλιά τραβηγμένα πίσω με wet style

Μια από τις πιο απλές αλλά λίγο ιδιαίτερες επιλογές για φθινοπωρινά – χειμωνιάτικα χτενίσματα είναι και αυτή που θέλει όλα τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω με wet style.

Η δημιουργία τους είναι εύκολη, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-20185. Ανέμελα κυματιστά – σπαστά μαλλιά

Το φυσικό look κυριάρχησε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων και τα ανέμελα κυματιστά – σπαστά μαλλιά είχαν την τιμητική τους. Ξεχάστε λοιπόν το πολύωρο ίσιωμα των μαλλιών σας και αφήστε τα μαλλιά σας σπαστά κάτω ή πιασμένα. Εξάλλου υπάρχουν τόσο πολλά υπέροχα χτενίσματα για σπαστά μαλλιά.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

6. Φυσικές μπούκλες

Και μιας και λέμε για φυσικά μαλλιά, ας μην ξεχνάμε τις φυσικές μπούκλες. Ανάλαφρες και καλοσχηματισμένες μπούκλες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα catwalks του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2017- 2018. Γιατί λοιπόν να παιδεύεστε με το ίσιωμα, όταν μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας ανέμελα κάτω;

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

  1. Χωρίστρα στην μέση

Η χωρίστρα στην μέση αποτελεί μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Δοκιμάστε την λοιπόν και αλλάξτε εντελώς το χτένισμα σας με μια μόνο κίνηση.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

  1. Cornrows και ολλανδικές πλεξούδες

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά  είναι και αυτή των ολλανδικών πλεξούδων και των cornrows.

Οι μεν ολλανδικές πλεξούδες προσδίδουν έναν ρομαντισμό, ενώ οι cornrows είναι πιο σπορ. Ωστόσο και τα δυο είδη είναι υπέροχα και ευέλικτα. Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή να αποτελέσουν την βάση για την δημιουργία υπέροχων χτενισμάτων.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018

 

 

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, 2017-2018