Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν – φθινόπωρο/ χειμώνας 2017

0
452
Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν με τα IT looks της χρονιάς

COLORMANIA

Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν με τα IT looks της χρονιάς- Ξεκινάμε με τα looks, tiger eye & root shadow 2 νέες τεχνικές με διαφορετικές αποχρώσεις.

To tiger eye είναι η νέα απαλή τεχνική balayage με ελαφριές αποχρώσεις καραμέλας σε συνδυασμό με σκούρες-σοκολατί βάσης, που προσθέτουν διάσταση και βάθος στα μαλλιά.

Η τεχνική root shadow αφήνει φυσικές ρίζες με ένα μοντέρνο τρόπο,  είναι ένας συνδυασμός φυσικής βάσης και αποχρώσεων για μια ελαφριά αντίθεση.

Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν με τα IT looks της χρονιάς

 

Το χρώμα των μαλλιών είναι το νέο make up!

Το χρώμα των μαλλιών μας επιτρέπει να προβάλλουμε την προσωπικότητα μας και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά Looks.

Οι γυναίκες πλέον εκφράζονται μέσα από τα μαλλιά τους καθώς τολμούν να δοκιμάσουν looks που ούτε φανταζόταν πριν μερικά χρόνια. Σήμερα, οι γυναίκες παίζουν με τα χρώματα όπως ακριβώς κάνουν με το make up και τα αξεσουάρ μόδας.

Το χρώμα των μαλλιών αποτελεί πλέον ένα στοιχείο – κλειδί για να τονίζει μια γυναίκα τα χαρακτηριστικά της, να συμπληρώνει το look της η να εκφράζει τη διάθεση της. Το χρώμα των μαλλιών προσφέρει την ίδια ελευθερία με το μακιγιάζ.

 

Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν με τα IT looks της χρονιάς
PASTEL Αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις pastel ταιριάζει σε όλες την γυναίκες;

Οι παστέλ αποχρώσεις που έχουν βάσει το ροζ η το μοβ δεν είναι τόσο έντονα, και είναι πιο κατάλληλα για της γυναίκες που θέλουν να κάνουν το βήμα να δοκιμάσουν το pastel look

Ας περάσουμε στα χτενίσματα των μαλλιών.

HAIR POLICE

Το μεσαίου μήκους καρέ είναι το πιο μοντέρνο στυλ αυτή την στιγμή γιατί βγάζει κάτι παιχνιδιάρικο όταν είναι κυματιστό, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και σε ένα επαγγελματικό lifestyle.

Το Nude beige look θεωρείτε μια αισθησιακή απόχρωση με ένα πανεύκολο χτένισμα.

FASHION LOOK ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ

Οι κοτσίδες κάνουν ένα πολύ δυνατό comeback και μεταμορφώνονται σε ένα εκκεντρικό αξεσουάρ.

Αποτελούν τάση και για τις ιδιαίτερες περιστάσεις και τις επίσημες εκδηλώσεις, συνδυασμένες με έναν σοφιστικέ ενδυματολογικό κώδικα.

Υποδεχόμαστε την νέα κολεξιόν με τα IT looks της χρονιάς