Οι διαφορές ανάμεσα στην πομάδα μαλλιών και το gel μαλλιών

0
114

Οι διαφορές ανάμεσα στην πομάδα μαλλιών και το gel μαλλιών

Πομάδα Μαλλιών Vs Gel

Το προϊόν pomade είναι ασυναγώνιστο σε σχέση με τη λάμψη που δίνει είτε είναι με κερί είτε με βάση το νερό. Το προϊόν Pomade κάνει τα μαλλιά σας λίγο λιπαρά, καθιστώντας το ιδανικό προϊόν, για όσους έχουν φυσικά ξηρά μαλλιά.
Το Pomade σας επιτρέπει να μεταβάλλετε το αποτέλεσμα του στυλ σας, απλά αλλάζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιείτε είτε το εφαρμόζετε
σε στεγνά είτε σε βρεγμένα μαλλιά
(με βρεγμένα μαλλιά δίνει λιγότερο κράτημα αλλά περισσότερη λάμψη και με στεγνά μαλλιά δίνει περισσότερο κράτημα αλλά με λιγότερη λάμψη).

Το προϊόν pomade δίνει εξαιρετικό κράτημα και λάμψη. Δίνει επίσης την ικανότητα να αναδιαμορφώσετε το χτένισμα σας κατά την διάρκεια της ημέρας.  Δεν ξεπλένεται με νερό και γενικά κρατιέται στα μαλλιά. Αυτό είναι το ιδανικό προϊόν που ευνοείται από «greasers» και όσους αναζητούν το πιο παραδοσιακό slickback. Το προϊόν pomade που είναι φτιαγμένο  με βάση το νερό δεν έχει υψηλή λάμψη.

Το προϊόν pomade original είναι κατασκευασμένο με πραγματικό λίπος και τα λιπαρά συστατικά του βοηθούν στην λάμψη και στο κράτημα. Το pomade που είναι κατασκευασμένο με βάση το νερό είναι υδατοδιαλυτό που καθιστά ευκολότερα το ξέβγαλμα από τα μαλλιά σας. Tα pomade είναι συνήθως καλύτερα για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Είναι ιδανικό  για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν λείο, καθαρό και λαμπερό στυλ.

To pomade με βάση τα έλαια είναι κατασκευασμένο με βασικά λίπη και είναι φθηνότερο
σε σύγκριση με το Pomade που είναι κατασκευασμένο με βάση το νερό. Το Pomade με βάση το λίπος μπορεί να δώσει στα μαλλιά σας λάμψη που διαρκεί. Το pomade με βάση το λίπος και τα έλαια ξεπλένεται δύσκολα και ταυτόχρονα αφαιρεί φυσικά έλαια από τα μαλλιά σας.

Ένα τελευταίο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί για το Pomade με βάση το λίπος,
είναι ότι αν δεν δώσετε στα μαλλιά σας και στο τριχωτό της κεφάλης σας
μια σωστή πλύση, στη συνέχεια, οι πόροι των τριχών μπορεί να φράξουν, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη συσσώρευση και ανεπιθύμητη ακμή.

Σε αντίθεση με το gel, το pomade είναι μαλακό και συνήθως περιέχει θρεπτικά συστατικά. Λειτουργεί σε κοντό κούρεμα και σε κοντά μαλλιά και βοηθά να φτιάξετε το στυλ της αρέσκειας σας, χωρίς δυσκολία. Ωστόσο, όπως και το gel, το pomade πρέπει να εφαρμόζεται σωστά αλλιώς τα μαλλιά σας θα φαίνονται πολύ λιπαρά. Μόνο μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να φτιάξετε το στυλ της αρεσκείας σας.

Gel:

Τα gel συνήθως έχουν ένα διαφανές χρώμα. Σε αντίθεση με τα pomade, τα ζελέ σκληραίνουν τα μαλλιά αφήνοντας μια άκαμπτη αίσθηση και ένα λαμπερό, υγρό στυλ.

Είναι σημαντικό επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ζελέ που είναι κατασκευασμένο

χωρίς οινόπνευμα για να αποφευχθεί η απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Το gel το οποίο είναι κατασκευασμένο χωρίς οινόπνευμα είναι επίσης ευκολότερο στο ξέβγαλμα. Για όσους έχουν λεπτή τρίχα ή αραίωση των μαλλιών,

συνιστάται να χρησιμοποιήσουν ένα ελαφρύ ζελέ

και σε όσους έχουν χοντρή τρίχα ή σγουρά / σπαστά μαλλιά να χρησιμοποιούν ένα gel πιο δυνατό.

Το gel είναι ένα styling μαλλιών που διαμορφώνει τα μαλλιά σας στο επιθυμητό στυλ και σχήμα. Λειτουργεί καλά για σύντομο στυλ τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά,
είναι εξαιρετικά καλό για κοντά κουρέματα ή οποιαδήποτε εμφάνιση που απαιτεί μεγαλύτερη ακρίβεια. Το gel βοηθά να κρατήσει το στυλ που θέλετε, ακόμα και σε ημέρες με υγρασία.

Το gel τείνει να επικαλύπτει τα μαλλιά και να τα κρατάει σταθερά. Συνήθως αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και σκληρά,
χωρίς δηλαδή ευελιξία ώστε να τα φορμάρετε κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως τα pomade.

Το gel θα σας δώσει δυνατό κράτημα και το pomade δυνατό κράτημα αλλά και φυσικό στυλ.

Όταν εφαρμόζεται το gel, έχει ένα λαμπερό, υγρό στυλ. Αν προσπαθήσετε να ξανά φτιάξετε αργότερα το χτένισμα σας,
θα καταλήξετε με ένα χτένισμα που να είναι λίγο ακατάστατο.
θα πρέπει να πλύνετε τα μαλλιά σας πριν το επόμενο styling.