Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά!

0
244
Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά

Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά! Δημιουργήστε το δικό σας!

Ξεκινώντας, όταν ψάχνετε για διαφορετικά στυλ χτενισμάτων για τα μαλλιά σας, να θυμάστε πάντα να εξετάζετε το σχήμα του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σας.

  • Ένας εύκολος τρόπος να διατηρηθεί το στυλ των μαλλιών σας και να αναδειχθούν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά, είναι το καρέ κούρεμα, καθώς και τα κοντά κουρέματα τα οποία προσφέρουν μια άνεση και μια ευκολία στο φορμάρισμα των μαλλιών σας.

Πως θα χτενίσετε τα κοντά μαλλιά:

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με σκυμμένο κεφάλι και πάντα με το πιστολάκι στην μεσαία θερμοκρασία για να ανασηκωθούν οι ρίζες, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις στις ρίζες των μαλλιών σας.

  • Το χρώμα των μαλλιών μπορεί επίσης να βοηθήσει να γίνει το στυλ των μαλλιών σας πιο εντυπωσιακό και τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα.
  • Χρησιμοποιήστε επίσης σαμπουάν μαλλιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για λεπτά μαλλιά καθώς και το ανάλογο conditioner.

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν περιέχει ένα ισχυρό μείγμα πρωτεϊνώv και άλλα συστατικά που βοηθούν τα μαλλιά σας να αποκτήσουν δύναμη και όγκο.

Αποφεύγετε τα προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα ή κολλώδη.

Η επιλογή των σωστών προϊόντων  θα δώσει στα μαλλιά σας περισσότερο σχήμα και σώμα.

Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά!Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά!

 

Υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέσετε σώμα και  όγκο, όπως και μια πιο παχιά όψη σε λεπτές τρίχες.

Το κομμωτήριο HairMania σας προτείνει την σειρά :

L’Oreal Professionnel Shampoo Volume Expand

Σαμπουάν  εμπλουτισμένο με mineral calcium. Δίνει  ζωντάνια στα μαλλιά σας, χωρίς να τα βαραίνει με αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο όγκο.

L’Oreal Professionnel Masque Volume Expand

Μάσκα μαλλιών εμπλουτισμένη με mineral silice. Δίνει σώμα στα μαλλιά άμεσα, χωρίς  χρόνο παραμονής. Τα μαλλιά θρέφονται σε βάθος, χωρίς να βαραίνουν.

L’Oreal Professionnel Spray Volume Expand

Σπρέι που δίνει όγκο στη ρίζα που διαρκεί. Τα μαλλιά γίνονται απαλά και δεν ηλεκτρίζονται.

L’Oreal Professionnel Mousse Volume Expand.

Αφρός μαλλιών εμπλουτισμένος με mineral calcium. Δίνει στα μαλλιά ελαφρύ κράτημα. Δίνει σώμα και ζωντάνια στα μαλλιά σας, χωρίς να τα βαραίνει, με αποτέλεσμα τον απόλυτο  όγκο.

Το ιδανικό στυλ για λεπτά μαλλιά