Το styling μαλλιών των ανδρών είναι θέμα μυαλού

0
52

Το styling μαλλιών των ανδρών είναι θέμα μυαλού

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να περιλαμβάνει το styling μαλλιών των ανδρών;

Παλιότερα, οι άνδρες περιορίζονταν στο λούσιμο και το στέγνωμα των μαλλιών τους. Σήμερα, έχουν απεριόριστες δυνατότητες. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, ό,τι και να θελήσετε είναι δυνατό. Μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε ένα κοντό κούρεμα ακριβείας ή ένα ανακατεμένο look «μόλις ξύπνησα». Προσοχή! Το στυλ των μαλλιών σας θα σας ακολουθεί και στο χώρο εργασίας σας. Ή αρέσουν ή δεν αρέσουν.

 

Styling μαλλιών για άνδρες: Χρήσιμα εργαλεία

Εκτός από πιστολάκι και χτένα, τα εργαλεία για το styling των μαλλιών ενός άνδρα πρέπει να περιλαμβάνουν και μια βούρτσα μαλλιών. Προτιμήστε μια βούρτσα με φυσικές τρίχες ή μια βούρτσα-μασάζ με στρογγυλεμένα, λαστιχένια ή ξύλινα δόντια. Ένα σίδερο ισιώματος μπορεί να φανεί χρήσιμο και στους άνδρες.

Οι άνδρες χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα για το styling των μαλλιών τους.

Το καλύτερο για το styling των κοντών μαλλιών είναι το ζελέ. Το ζελέ προσφέρει στα κοντά κουρέματα επαρκές κράτημα. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα ζελέ.

Το κερί ή η πομάδα είναι η κατάλληλη επιλογή, αν θέλετε τα μαλλιά σας να πέφτουν απαλά με διάρκεια όλη την ήμέρα.

Το κερί μαλλιών ή η κρέμα styling βοηθά στη δημιουργία ενός φυσικού στυλ μαλλιών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη χρήση του σπρέι μαλλιών όταν πρώτα έχετε βάλει ζελέ ή κερί στα μαλλιά σας. Αν και το σπρέι μαλλιών παρέχει κράτημα, μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται λιπαρά και λαδωμένα.

Στυλάτα γένια

Σύμφωνα με το γενικό κανόνα, καλό είναι να αφήσετε γένια μόνο αν έχετε αρκετή τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Τα αραιά γένια δε δείχνουν ελκυστικά. Τα γένια, όπως και τα μαλλιά, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Δεν πρέπει να αμελείτε να περιποιείστε τα γένια σας. Πρέπει να τα πλένετε τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Δε μακραίνουν όλες οι τρίχες με την ίδια ταχύτητα και γι’ αυτό, θα πρέπει να τριμάρετε τα γένια σας ανάλογα. Τα άγρια, απεριποίητα γένια δεν είναι καθόλου στη μόδα.